Global Union Co.,Ltd. قلادة ويؤدي,ذوي الياقات البيضاء والنهوض بالرصاص,شهادة الحيوانات الأليفة ذوي الياقات البيضاء والرصاص
Title
  • Title
  • جميع
الخدمة عبر الإنترنت
http://ar.globaluniongroup.comمسح لزيارة
الصفحة الرئيسية > قائمة المنتجات > أصناف الحيوانات الأليفة > قلادة الحيوانات الأليفة مصدقة والنهوض بالرصاص

قلادة الحيوانات الأليفة مصدقة والنهوض بالرصاص

حصة ل:  
    سعر الوحدة: 0.4~0.9 USD
    Incoterm: FOB
    أدني كمية الطلب: 3000 Piece/Pieces
    موعد التسليم: 30 أيام
  • Mr. Daniel Wu

معلومات أساسية

نموذج: C136

Additional Info

تفاصيل التعبئة والتغليف: بطاقة الرأس

إنتاجية: 1000000

علامة تجارية: جلوبالونيون

مكان المنشأ: الصين

تفاصيل التجارة القدرة علي التوريد: full capacity

الشهادات: can pass

وصف المنتج

شهادة الحيوانات الأليفة ذوي الياقات البيضاء ويؤدي تعزيز


new design pet collar and lead promotional

1- الصديقة للبيئة، عالية الجودة والأسعار التنافسية، أنيقة والصقل في outlook

2-مثالية كهدايا الترقية وقسط.

3-نماذج كثيرة، تتوفر أحجام.

4-تقبل الشعارات المخصصة والتعبئة-

العامل 600peoples جنبا إلى جنب مع من الخبرة ما يزيد على 15 عاماً.


200 مليون دولار سنوياً وتغطي ما يزيد على 120 بلدا-


8000 متر مربع صالة


البند 100000pcs من المعرض


14000 متر مربع المستودع


3000 التعاون الجيد مانفاكتوريس



وعدنا:


نقدم أدنى سعر لعملائنا


ضمان النوعية الممتازة للبضائع


تسليم البضائع بسرعة وأمان


ندرك يكسب التعاون





أسئلة وأجوبة



question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work.  
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us.  
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more 
than 1000pcs.  
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you.  
question:6. If we don`t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service.  
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you.  
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  
question:10. I can`s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

صورة المنتج
  • قلادة الحيوانات الأليفة مصدقة والنهوض بالرصاص
البريد الإلكتروني لهذا المورد
  • *الموضوع:
  • إلى:
    Daniel Wu
    Mr. Daniel Wu
  • *رسائل:
    يجب أن تكون رسالتك بين 20-8000 الأحرف

اشترك في النشرة الإلكترونية:
الحصول على التحديثات، خصومات وعروض خاصة وجوائز كبيرة!

متعدد اللغات:
حق النشر © 2019 Global Union Co.,Ltd.حق الطبعة الملكية
التواصل مع مزود؟المزود
Daniel Wu Mr. Daniel Wu
ماذا يمكنني أن أفعل لك؟
الاتصال المورد